Ideális testsúly táblázat női-férfi.

Gombos Edina fogyásra kódoltatja génjeit

Gombos Edina fogyása10 kilogrammtól szabadul meg Gombos Edina az elkövetkezendő hónapok folyamán, egy olyan készítmény segítségével, ami egyidejűleg gátolja a hízásra hajlamosító-, illetve segíti a zsírégetésért felelős génjeinek működését.

 

MEGRENDELHETI ITT!

Gombos Edina nem csupán annak köszönheti az elmúlt évek során felszedett felesleges kilóit, hogy nagyon szeret enni, nemrégiben szült, és nem hajlandó semmiféle olyan módszert alkalmazni fogyása érdekében, ami nincs összhangban a természettel, az egészséges folyamatokkal, illetve önsanyargatással jár. Edina alapvetően azért hízik könnyen, mert genetikailag hajlamos erre, ami bizony azt jelenti, hogy amint egy kicsit is elengedi az étkezés terén gyakorolt kontrollt, azonnal elkezdenek rá felkúszni a nemkívánatos kilók. A műsorvezetőnő sosem gondolta volna, hogy ez utóbbi tényező kiiktatására sikerül megoldást találnia, mégis így történt.

S o r o m p ó t   k a p o t t   a   h í z á s,  a  z s í r é g e t é s n e k   s z a b a d   a   p á l y a….
Mindannyiunk szervezetében alapvetően a gének felelősek a zsírégetési folyamatok intenzitásáért, és a hízékonyságért, ezért hajlamosak lehetünk azt hinni, amit egészen mostanáig Edina is gondolt, miszerint ezt az alapadottságot nem lehet befolyásolni. Ám ez óriási tévedés. A hízásra hajlamosító gének működése blokkolható, míg a zsírégetést segítő gének aktivitása növelhető, mégpedig az édesgyökér elnevezésű ázsiai növényben található hatóanyag segítségével, melynek neve glabridin. E koncentrált flavonoid hatóanyag-együttessel ismerkedett meg nemrégiben Gombos Edina, akit elsősorban a képernyő, –melynek egyik fő tulajdonsága, hogy 5-10 kilóval többnek láttatja „áldozatait”- kényszerít arra, hogy komolyabb fogyásba kezdjen, ugyanis az életben rendkívül csinos, nőies idomokkal megáldott szőkeséget a kritikus televíziónézők Gombos helyett combosnak becézik. Ez az ítélet, persze nem „jogerős”, mégis elegendő ahhoz, hogy a nemrégiben szült ifjú anyuka, jelentős mértékű súlyvesztést tervezzen, amihez segítségül hívja a távol-keleten őshonos növény kivonatából előállított készítményt. Az ebben található glabridin hatóanyagról klinikai kutatások igazolják, hogy optimalizálja a zsírégető folyamatokat a testben, így a súlyfelesleggel rendelkezőknél csökkenti a testzsír mértékét, ráadásul elsősorban a csípő és a has tájékán. Mindez annak köszönhető, hogy a glabridin génszinten képes kedvezően befolyásolni a szervezetben zajló folyamatokat. Edina éppen a beszélgetésünk napján kezdett el fogyasztani a terméket.

Milyen reményekkel indultál neki ma reggel az elkövetkezendő, fogyás szempontjából ígéretes időszaknak?
Rátaláltam egy készítményre, amelynek a fejlesztője, valamint a gyártást, illetve az azt megelőző vizsgálatokat figyelemmel kísérő hatóanyag-szakértője véleménye szerint novemberre, vagyis 6 hónap múlva 10 kilóval leszek kevesebb, úgy, hogy mindeközben nem változtatok az eddig megszokott életmódomon.

MEGRENDELHETI ITT!

Akkor mégis minek köszönhető majd a fogyás?
A nevezett táplálék-kiegészítő oly módon segít a zsírégetésben, hogy a zsigeri zsírokat kezeli illetve mozgósítja megfelelően, elősegítve a jó vércukorszintet, ezáltal stabilizálva a test zsíranyagcseréjét. A kísérletek azt bizonyítják, hogy a készítmény alaphatóanyaga, vagyis a glabridin mind a genetikai mind az enzim aktivitást módosítja, ilyen módon indítja be a zsírégetést. Tehát génszinten nyújt segítséget. Mindemellett a máj elzsírosodását is megakadályozza.

Mindez azt jelenti, hogy elsősorban alapadottságaidban történik a változás és ennek következtében fogysz?
Így igaz, és éppen az a legvonzóbb számomra ebben a készítményben, hogy egy alaptényező –genetika- változtatására kínál megoldást, amiről eddig álmodni sem mertem. Mielőtt elkezdtem volna szedni a készítményt, elmentem egy előadásra, ami a termék előállításáról, a kapszula hatóanyagairól és hatásmechanizmusáról, valamint a forgalomba kerülés előtti kísérletek eredményéről szólt, és személyesen is beszéltem a forgalmazó cég hatóanyag-szakértőjével a részletekkel kapcsolatban. Rendkívül meggyőző volt, amikor megtudtam, hogy egy, a szerveztünk számára teljesen természetes folyamat segítéséről van szó, ráadásul a hatóanyagot származtató édesgyökér nevű növényből, az előállítási folyamat során speciális módón –amit kettős kivonási eljárásnak neveznek- nyerik a glabridint és ennek a sajátos módszernek köszönhetően az összetevők hatása nő, míg a szennyeződés csökken a kivonatban, tehát a végtermék tekintetében semmiféle mellékhatástól nem kell tartanom.

Egyszer hallottam egy bölcsességet: attól nem hízunk, amit nem eszünk meg. Mit gondolsz erről?
Ez így van, ám akinek olyan istenien főz az Édesanyja, mint az enyém, annak nagyon komoly erőfeszítésébe telik megállni, hogy ne egyen hatalmas mennyiségeket azokból, az alapvetően egészséges élelmiszerekből készülő, ámde háziasan elkészített fenséges ételekből, amik a tányérjába kerülnek tálaláskor.

Gondolom, régebben is volt valamiféle módszered, amivel kompenzáltad a kísértésben töltött perceket…
Kizárólag arra voltam képes, hogy ellenálljak az este 6 utáni evésnek. Semmilyen más önsanyargató eljárást nem vagyok hajlandó alkalmazni magamon, a mesterséges, egészségre ártalmas módszerekről nem is beszélve. Éppen ezért, szülés után az addiginál kicsit nehezebb helyzetbe kerültem, annak ellenére, hogy összesen 9 kilót híztam, és ebből 4 volt a gyermekem súlya. Szoptatás idején különösen tilos bármiféle kártékony eljárás bevetése, így csak azt követően kezdtem bele a súlyfelesleg leadásába, ami viszonylag hamar sikerült, hiszen mindössze 5 kilótól kellett megszabadulnom, hogy visszanyerjem a szülés előtti súlyomat.

MEGRENDELHETI ITT!

Miért szeretnél tovább fogyni, hiszen a férfiak által vágyott idomokkal büszkélkedő, igazi nőies nő vagy?
Igen, de sajnos a képernyő nagyon kegyetlen és sokkal többet mutat, mint a mérleg, főleg az olyan típusú embereknél, akik olyanok, mint én, tehát mellben erősek, ugyanakkor alacsonyak. Most 62 kg vagyok és a készítmény gyártói szerint 52 leszek hónapokon belül. Lehet, hogy az picit kevésnek is bizonyul, de a képernyőn éppen ideális, ami számomra nagyon fontos tényező. Örülök, hogy sikerült egy olyan természetes alapanyagú segítségre találnom, ami mellett nem kényszerülök arra, hogy változtassak az amúgy is passzentos életvitelemen, melyet nem szeretnék sem kevesebb evéssel, sem több mozgással megnehezíteni. Kíváncsian és reményekkel teli várom a hatást. Ma vettem be az első adagot a készítményből és pont úgy telt a napom, ahogy az eddigiek. Remélem eközben a szervezetemben megkezdődött a segítő hatású folyamat, aminek eredménye szemmel látható lesz hamarosan.
Forrás:ideal.hu

MEGRENDELHETI ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://edesgyoker-flavin7.blog.hu/api/trackback/id/tr192043496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása